Kemi City FC kukisti HauPan

Kemi City FC pelasi ensimmäisen ottelunsa Kemissä yli kahdeksan kuukauden tauon jälkeen,

kun HauPa kaatui viimeisessä kauteen valmistavassa ottelussa puhtaasti 3-0 (2-0). Kotijoukkue aloitti vahvasti ja jo alle vartin jälkeen palloa kaivettiin ensimmäisen kerran vieraiden maalista. HauPa:n maalivahti ennätti vielä Sasa Jovovicin vedon tielle, mutta pirteästi esiintynyt Ebuka Samson pisti kakkospallon varmasti sisään.

Kemiläiset jatkoivat terhakasta hyökkäysten rakentelua ja se tuotti lopulta tulosta pari minuuttia ennen taukovihellystä. Sama kaksikko oli jälleen asialla, kun Samson lainasi palloa hetkeksi Jovovicille, joka tarjosi pelivälineen takaisin nigerialaiselle avopaikkaan, 2-0. Osumien välissä KCFC oli kolisutellut kahdesti maalin ylärimaa ja tehnyt myös yhden paitsioksi tuomitun maalin.

Toisella jaksolla sinipaitaiset kemiläiset näyttivät hieman hiljentävän vauhtiaan, mutta muutamasta kelpo hyökkäyksestä huolimatta HauPa ei kyennyt saamaan kirivaihdetta päälle. Ottelun loppulukemat viimeisteli läpiajoon karannut Nico Mäki, joka sijoitti pallon huolellisesti verkon perukoille.

Molemmat joukkueet kierrättivät pelaajistoa runsaasti ja Karihaaran sametilla saatiin aikaan kelpo kenraaliharjoitus. Kemiläisten riveissä nähtiin sopimuspelaajien lisäksi viime kaudella joukkueessa pelannut keskikentän tirehtööri Nikola Erceg ja Veeti Lepojärvi.

Harjoittelut on nyt harjoiteltu ja Kakkonen alkaa lauantaina. Kemi City FC aloittaa pelinsä kotona Sauvosaaressa kello 16, vastassa tuolloin KuFu98. Kyseessähän on liigamestari KuPS:n kakkosjoukkue, joten piinkova vastus on varmasti luvassa.

Ottelussa oli myös mielenkiintoinen tuomarituttavuus. Nopealla varoitusajalla entinen kemiläinen joka nykyään vaikuttaa seinäjoella astui estraadille, tähän saatiin mahdollisuus kun Ari-Pekka Harju oli lomailemassa kotikonnuilla. Ja hyvin hän kyllä siitä selvisi varsinkin kun hän oli ollut tammi- ja helmikuun vaativissa syöpähoidoissa.

Kokoonpano: Tuokkola; Alatalo, Räihä, Edeh, Oikarinen, Nisula; Mäki, K. Lepojärvi, Erceg; Samson, Jovovic
Vaihdossa: Ahola, V. Lepojärvi, Alaperä, Koskela, Kalasniemi, Kekäläinen, Åhman.

Jaa ja tykkää: