KCFC kohtaa saukissa tappiottoman OTP:n

Sunnuntaina 6.6. Kemin City FC kohtaa Oulun Työväen Palloilijat joka on vielä neljän pelatun ottelun jälkeen tappioton.. saldona yksi voitto ja kolme tasapeliä.

Joukkueet kohtasivat viimeksi toissa kaudella kun kumpikin pelasi tuolloin kolmosessa, KCFC voitti kummatkin ottelut, ensin vieraissa 2-0 ja sitten kotona 4-0. Nyt joukkueet kohtaavat kakkosessa ja kotijoukkue haluaa tietysti jatkaa keskinäisten otteluiden jatkumoa, eli kotivoittoa haetaan.

Edellisellä kierroksella KCFC voitti erinomaisen pelin jälkeen vieraissa VIFK:n 3-1 ja tämä voitto oli nuorelle joukkuelle todella tärkeä ja antaa itseluottamusta kauden edetessä. Joukkue saa myös mukaan armeijanleivistä palaneen Topi Nisulan jonka mukaan tuleminen on joukkueelle todella arvokas lisä. Joukkueessa näyttöhaluja uhkuu myös ranskalainen Stephane Blanc joka viime kaudella teki OTP:n joukkueen 15 ottelussa 10 maalia. Ja Stephane kertoikin KCFC TVlle, että hän tykkää tehdä maaleja ja sunnuntaina hän haluaa niitä tehdä myös entistä joukkuettaan vastaan.

Joukkueen tuoreet hankinnat Joona Kähkönen, Abdullah Kayalik sekä Ayoub Sadki ovat myös sopeutuneet hyvin joukkueeseen joista Kähkönen ja Kayalik tekivät kumpikin maalin edellisessä pelissä. Pelistä puuttuu vielä maalivahti Vilho Tuokkola joka sai suoran punaisen kortin ensimmäisessä ottelussa mutta hänet Vaasan pelissä korvannut Vaiyakorn Musikatan pelasi todella hyvän ottelun ja oli osaltaan syy siihen että pisteet matkasivat kemiin. Tähän otteluun saadaan mukaan myös Aleksi Räihä joka joutui myös ensimmäisessä pelissä ulosajetuksi kahdella keltaisella kortilla.

Valmentaja Dean Sibson on nyt saannut vajaa kuukauden rakentaa nuoresta joukkueesta omannäköisen joukkuetta, hän on ollut todella yllättynyt pelaajien hyvästä motivaatiosta ja siitä ettei englannin käyttö harjoituksissa ja peleissä ole tuottanut ongelmia.

Vastustaja OTP on myös muuttunut viime kausilta. Joukkue on pelatuissa peleissä tehnyt kahdeksan maalia joista hyökkääjä kaksikko Michael Ibiyomi ja Callistus Chukwu on niistä viimeistellyt viisi maalia. Joukkuessa pelaa myös jalkapallopersoonan Miika Juntusen nuorempi poika Joona joten joukkueen peleissä voidaan odottaa äänekästäkin toimintaa.

Otteluun joka pelataan todennäköisesti upeassa ja aurinkoisessa säässä ei vallitsevien rajoitusten vuoksi yleisöä saisi ottaa paikalle. Ottelun aikana kahvio palvelee ja mikäli saavut Sauvosaareen niin vapaaehtoisen kannatusmaksun voi maksaa kahvioon.

Ottelu tullaan myös näyttämään Nelosen RUUTU+ palvelussa ja toivotaan, ettei edellisen kotiottelun ongelmia tule eteen, tuolloin ei saatu nettiyhteyttä toimimaan.

Jaa ja tykkää: