KCFC pelaa huomenna Oulussa ja keskiviikkona Kokkolassa

Kemi City FC pelaa kauden neljännen ottelun sunnuntaina Oulussa, vastaan tulee OLS joka on AC Oulun farmijoukkue joten vastassa voi olla myös veikkausliigapelaajia.

Keskiviikkona pelataan Kokkolassa GBK:ta vastaan, kumpikin joukkue on tällä hetkellä KCFC:n takana, OLS samoissa pisteissä ja GBK nollilla. Viikko sitten tuli hyvän pelin jälkeen niukka tappio OTP:lle 2-1 joten seuraavista kahdesta pelistä olisi hyvä saada lisää pisteitä.

OLS aloitti kautensa 1-0 voitolla paikallispelistä Herculesta vastaan, mutta sen jälkeen meno on ollut mollivoittoista ja alla onkin neljän ottelun tappioputki. OLS on tehnyt näissä pelissä vain kolme maalia joten johtuuko maalien vähyys siitä ettei joukkue ole saannut liigastatuksen pelaajia mukaan aikaisempiin peleihin. AC Oululla on seuraava peli ensi tiistaina joten olisi odotettavissa, että OLS saisi näitä pelaajia nyt mukaan. Joukkue käyttää virallisesti nimitystä AC Oulu/OLS 2, mutta sarjapaikasta johtuen Palloliiton tilastoissa se kulkee virallisesti yhä nimellä OLS. Joukkueen valmentajana on legendaarinen, Rauno ”Rane” Ojanen. Ojasen joukkue on kasattu lähinnä viime kauden OLS:n edustusjoukkueen sekä AC Oulun Kolmosta pelanneen kakkosjoukkueen miehistöllä.

KCFC:n nuori joukkue on uuden valmentajan Dean Sibson valmennuksessa aloittanut kauden ihan posiitivisesti. Isoin ongelma on tällä hetkellä pelaajarungon kapeus joka aiheuttaa kyllä kauden edetessä isoja haasteita mutta toivotaan että pelaajarintamalla jotakin tapahtuu kauden edetessä. Kemi City FC:stä kannattaa mainita tässä vaiheessa Rovaniemeltä tullut Joona Kähkönen joka on tehnyt pelaamissaan kahdessa pelissä, VIFK ja OTP peleissä kummassakin maalin sekä Turkista tullut Abdullah Kayalik jolla on riittänyt pelinopeutta sekä taitoa isompienkin vastustajien harhauttamiseen.

Joukkueet kohtasivat viime vuonna kakkosessa kolme kertaa, OLS voitti kahdesti ja KCFC yhden kerran. Kauden päätteeksi OLS kuitenkin tippui sarjaporrasta alemmas mutta kabinettipäätöksella sai kakkosen paikan takaisin tälle kaudelle. Ottelu on kummallekin joukkueelle todella tärkeä, voittoja pitää alkaa tulemaan jotta tilanne sarjataulukkossa alkaisi helpottamaan. KCFC:n peli on ollut ajoittain todella hyvää pelaamista, palloa on siirrelty pelaajalta toiselle ja mikä tärkeintä, peliä on pelattu eteenpäin ja ennakkoluulottomasti kohti maalia. Sunnuntaina onkin monelle pelaajalle näytön paikka.

Keskiviikkona kohdataan GBK Kokkolassa joka on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä, neljä ottelua yhtä monta tappiota ja maalierokin on 1-16. GBK kohtaa sunnuntaina VIFK:n joka hävisi KCFC:lle pari viikkoa sitten 3-1 joten huomisilla peleillä on suuri merkitys sille miten kukin joukkue on sijoittunut viikonlopun jälkeen. Vaikka GBK on tehnyt vain yhden maalin neljässä pelissä ei tule tarkoittamaan sitä että heidän kohtaaminen vierespelissä tulisi olemaan helppo KCFC:lle.

Pikkulinnut ovat kertoneet, että joukkue on kyllä saannut luotua maalintekopaikkoja mutta vimeistely ei ole vaan onnistunut. Viime kaudella joukkueet kohtasivat vain yhden kerran Kokkolassa, sen pelin voitti GBK 3-1. Keskiviikon pelin jälkeen on sitten jo aika tehdä jonkinmoinen yhteenveto kun viisi peliä on takanapäin nuorella joukkueella. Mutta lähdetään siitä että KCFC:llä on enemmän pisteitä kun vastustajilla kun keskiviikon peli on pelattu.

Jaa ja tykkää: