Kemi City FC ja Rovaniemi Football Academy kohtaavat paikallisderbyssä

Keskiviikon pelissä kohtaavat joukkueet, joiden keskinäisissä peleissä on ollut aina tunnetta mukana. Sauvosaari on aina antanut RFAn ja sitä ennen aikasemmin RoPS pelaajille lisälatausta, kun he ovat astuneet takakentän hornankattilaan.

Tällä kaudella ei kotijoukkue ole vielä saaanut peliään kulkemaan voittoisasti, takana on kuusi ottelua, mutta vain yksi voitto toukokuulta, kun joukkue päihitti vieraissa paikallisen VIFK:n 3-1.

Vierasjoukkue RFA on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena kerättyään kolmetoista pistettä seitsämässä pelissä. Ottelussa ei kannata tuijottaa liikaa sarjataulukkoa, kun nämä joukkueet kohtaavat, siinä on sellainen tunnelataus jo valmiina, että oksat pois. Elokuussa 2020 pelattu ottelu samaisella takakentällä aiheutti neljä punaista korttia, kolme kotijoukkueelle ja yksi vierasjoukkueelle.

Juhannus on vietetty sekä kotijoukkue on saanut hioa harjoituksissa uusia kuvioita ja joukkue on saannut mukaan toisenkin pelaajan Rovaniemeltä. Kemi City FC solmi pelaajasopimuksen sudanilaisen topparin Abakar Shamsadin kanssa (26 v), hän pakeni Suomeen sisällisotaa vuonna 2008 perheensä kanssa. Hän tulee olemaan hyvä lisä KCFC:n kapeaan rosteriin ja on valmis hyppäämaan huomenna estraadille, jos valmentajalta käsky käy.

Joukkueen valmentaja Dean Sibson on surkutellut sitä, että joukkue ei ole saannut pisteitä, vaikka on todellakin pelannut hyvää ja yleisöön menevää jalkapalloa. Joukkueen prässäävä pelityyli on ollut vastustajille välillä isokin murheenkryyni. Viimeksi edellisessä kotiottelussa sen sai tuntea Vaajakoski, joka kuitenkin loppupuolen maalilla otti kolme pistettä. Huomisessa pelissä Sibson lupaa, että joukkue tulee olemaan hyvällä pelipäällä ja yleisö tulee näkemään ja nauttimaan viihdyttävästä jalkapallosta aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Ottelu alkaa klo 18.30 Sauvosaaren loistokuntoisella takanurmella.

Jaa ja tykkää: