KCFC kohtaa huomenna vieraissa JBK:n

Kemi City FC:n seuraava peli on huomenna Pietarsaaressa. Kotijoukkue on tällä hetkellä sarjassa kolmantena, viime viikolla joikkue voitti kotonaan JJK:n 1-0 ja viimeiset viisi heidän peliään on päättynyt 2-2-1 joten joukkue on saannut kerättyä hyvin pisteitä, toisin kuin KCFC jolla on vasta kaksi voittoa kahdeksasta pelistä. KCFC kävi viikko sitten edellisen kerran Pohjanmaalla ja silloin vastassa oli Närpiön Kraft joka voitti pelin 3-2, maalit ratkaisee ei se kuka peliä hallitsee.

JBK on Jaron farmijoukkue joten heidän kokoonpanossa tulee huomenna olemaan joitakin ykkösen pelaajia mukana kun Jarolla ei ole ottelua viikonloppuna. KCFC sai joukkueeseen kaksi uutta pelaajaa maalivahti Adam Szymaszek Puolasta sekä Yhdysvaltalainen hyökkääjä Victor Davis, he ovat nyt noin viikon verran ollut joukkueen mukana mutta huomisessa ottelussa he eivät ole vielä kokoonpanossa mukana mutta seuraavassa kotiottelussa JJK:ta vastaa tulemme heidät ehkä näkemään. Kotijoukkueen paras maalintekijä on ollut Benjamin Östman neljällä maalillaan ja häntä on hyvin säestänyt kolmella maalilla Kevin Larsson. Kemin City FC:n paras maalintekijä on ollut myös neljällä maalillaan Joona Kähkönen ja Ville Moilanen on tehnyt kolme maalia.

JBK pelaa samantyypistä prässäävää ja agressivista jalkapalloa kun olemme tottuneet näkemään KCFC:n pelissä. Kemin City FC on saannut luotua viimeisissä peleissä järkeään enemmän maalintekopaikkoja kuin vastustaja mutta maalinteko on tökkinyt paitsi upeassa derbyssä kotona kun RFA kaatui komeasti 3-0… vastustaja on niitä kylläkin tehnyt enemmän joten pisteitä ei ole tullut kuin kuusi tähän mennessä. Valmentaja Dean Sibson on harmitellut tuhlattuja paikkoja mutta samalla korosti pelaajien sitoutumista harjoitteluun ja sitä kautta odotukset on korkealla että vielä tässä päästään voittoputkeen. Haaste on nyt haastava kun vastassa on kolmessa pelissä kaikki kärkijoukkueet järjestyksessä.. JBK vieraissa.. JJK kotona ja SJK Akatemia vieraissa, mutta kausi on näyttänyt että parhaimmat pelit on KCFC pelannut juuri kärkipään joukkueita vastaan, joten toivotaan että näistäkin peleistä tulee ns. “yllätyspisteitä”, jaossa on kuitenkin vielä niin paljon pisteitä että aika nopeaa joukkue voi olla olla muilla sijoilla.

Jaa ja tykkää: