Taas yhden maalin tappio!

Kemi City FC matkusti toistamiseen Pohjanmaalle viikon sisällä. Vastassa oli sarjassa kolmantena ollut JBK Pietarsaaresta.

Ottelu pelattiin Keskuskentän vieressä olevassa tekonurmella. Ottelun alku oli KCFC:n kannalta murheellinen kun jo kolmannella minuutilla kotijoukkue sai rangastuispotkun ja peli oli kotijoukkuelle 1-0, maalintekijänä Jonas Emet.

Kemi City FC:n maalivahti Vilho Tuokkola oli joukkueen parhaimmistoa, vaikka taakse meni kaksi maalia, hän kuitenkin teki varsinkin ensimmäisellä puoliajalla muutaman huippupelastuksen ja näin ei kotijoukkue saannut tehtyä lisämaaleja. Joukkueesta puuttuivat Aleksi Räihä ja Eemil Koskela jotka eivät työkiireiden takia voineet lähteä mukaan pelireissulle. Shamsadin Abakar pääsikin kokeilemaan miten häneltä luonnistuu topparina pelaaminen ja hän täyttikin paikan erinomaisesti.

Toinen puoliaika alkoi joukkueelta paremmin kuin ensimmäinen puoliaika. KCFC halusi, että tästä ottelusta otetaan vähintään piste ja tasoitus tulikin 53 minuutilla kun Abdullah Kayalik (kuvassa oleva) pääsi tekemään maalin hyvän yksilöuorituksen jälkeen ja tilanne oli 1-1. Ottelu oli myös pelillisesti tasainen. Kemi City FC keskikenttä ja puolustus sai pidettyä vastustajat irti palloista ja lopusta piti huolen maalivahti Tuokkola. Kun peliä oli pelattu 74 minuuttia kotijoukkueen Albin Björkskog joka on myös pelannut veikkausliigaa Jarossa ja Marienhamn IFKssä teki joukkuelle 2-1 johtomaaliin.

Tappiotilanteessa KCFC ei kuitenkaan luovuttanut vaan pääsi myös maalintekopaikkohin, Joukkueella oli 80 minuutilla todella hyvä paikka, mutta se ei mennyt maaliin vaan osui joukkueen epäonneksi tolppaan. Pelissä oli todella paljon hyviä asioita ja olisikin toivonut että näistä vaikeista vieraspeleistä olisi mukaan ollut otettavissa pisteitä. Seuraava peli on joukkuelle kotona la 17.7. klo 17 jolloin vastaan tulee aina niin vaarallien JJK.

”Meillä oli huono alku, emme keskittyneet alussa tarpeeksi. Sen jälkeen pysyimme pelissä hyvin mukana, mutta ongelmana olivat väärät ratkaisut hyökkäyspäässä. Paransimme kuitenkin viime viikonlopusta, toinen jakso oli hyvä” Dean Sibson huokaili tappioon päättyneen pelin jälkeen.

Jaa ja tykkää: