KCFC kohtaa huomenna JJK:n

Huomenna lauantaina kohtaavat Kemi City FC ja Jyväskylän JJK Sauvosaaren samenttisella jalkapallopyhätössä. Joukkueet kohtasivat viime kaudella vain yhden kerran ja se peli päättyi Jyväskylässä 2-1 JJK:n voittoon.

Vierasjoukkue JJK on tällä hetkellä sijalla kuusi 4-2-2 ja pisteitä 14 ja huomioitavaa on että joukkue on päästänyt vain viisi maalia kahdeksassa ottelussa. Kotijoukkueen saldo on yhdeksästä pelistä 2-0-7 ja pisteitä kuusi ja maaliero 11-19 joten näiden numeroiden valossa on Jyväskylän poijat niskan päällä mutta KCFC on kyllä viime peleissä näyttänyt, että joukkue osaa sekä puolustaa ja tehdä maaleja. Joukkueen kokoonpanossa nähdään yksi uusi pelaaja, hän on Juho-Teppo “Juhis” Berg joka pelasi alkukauden nelosen Tornion Tarmon joukkueessa. Joukkueen uudet pelaajat maalivahti Adam Szymaszek Puolasta sekä Yhdysvaltalainen hyökkääjä Victor Davis eivät ole vielä pelikelpoisia joten heidän pelillisiä taitoja ei vielä kotiyleisö pääse näkemään.

KCFC:n valmentaja Dean Sibson peluutti viime pelissä Shamsadin Abakaria topparina kun Aleksi Räihä ei ollut Pietarsaaressa mukana mutta saapas nähdä minkälaisella aloituksella kotijoukkue tulee lähtemään JJK peliin. KCFC on pelattujen pelien perusteella joukkue joka haluaa prässätä ja karvata ylhäältä ja tämäntyylistä peliä toivotaan myös huomenna, mitä vähemmän annetaan JJK:n siirellä palloa niin sitä vaikeampaa on heidän saada nopeita siirtoja hyvälle kärkipelaajalle Robin Saastamoiselle joka on tehnyt kuudessa pelissä viisi maalia, olleen tällä hetkellä heidän paras maalintekijä. Kotijoukkueelta löytyy myös hyvä kolmikko Joona Kähkönen neljä maalia sekä Ville Moilanen ja Abdullah Kayalik, kumpikin on tehnyt kolme maalia. Myös joukkueen nuori maalivahti Vilho Tuokkola on pelannut hyviä pelejä ja usko on suuri myös huomisen pelin kohdalla, että hänen hyvä pelinsä ja torjunnat siivittävät kotijoukkueen voittoon. Toivotaan että klo 17 alkavaan peliin saapuu runsaslukuinen yleisö joka tulee näkemään viihdyttävää jalkapalloa.

  • Ottelu näkyy myös Nelosen RUUTU+ palvelussa
Jaa ja tykkää: