KCFC matkustaa huomenna SJK Akatemian vieraaksi

Huomenna Kemi City FC pelaa sarjassa piikkipaikalla olevaa SJK Akatemiaa vastaan. Ottelun lähtökohdista ei ole mitään epäselvää, kotijoukkue lähtee otteluun selkeänä suosikkina mutta ottelut lähtee 0-0 tilanteessa kun erotuomarin loppuvihellys on vihelletty niin peli on sitten päättynyt johonkin lopputulokseen.

Kemin City FC on jo odottelut tovin uusien pelaajien puolalaisvahti Adam Szymaszekin ja jenkkihyökkääjä Victor Davisin lupapapereita mutta englannin päässä näyttää olevan jokaisella siirtoluvista päättävällä henkilöllä kesäloma mutta äijät lähtevät kuitenkin joukkueen mukana seinäjoelle jos vaikka huomen aamusta tämä ihme tapahtuisikin että siirto saadaan kuntoon.

Valmentajan Dean Sibsonilla onkin aikamoinen ongelma edessä huomenna jos käy niin ettei äijiä vielä saada kokoonpanoon mutta toivotaan parasta. Kotijoukkue ei ole hävinnyt viimeiseen viiteen peliin yhtään ottelua, rasitteena on yksi tasuri loput voittoja. Viimeisin peli päättyi SJK Akatemian murskajaisiin jossa joukkue voitti vieraan JBK:n 8-1, joten KCFC:n maalivahti Vilho Tuokkola saa kyllä pelata unelmapelin suomen komeimmalla jalkapallostadionilla jotta jotakin maittavaa saataisiin pisteiden valossa mukaan kotimatkalle.

KCFC pelaajarinki on ollut koko kauden todella pieni ja se onkin rassannut monia joukkueen pelaajia fyysisesti. Mutta se täytyy sanoa, että järkeään kaikissa peleissa on KCFC:n pelaajat antaneen kaikkensa ja pelanneet kunnialla pelit loppuun. Joukkueen maalit on jakauteen neljän pelaajan kesken, Ville Moilanen ja Joona Kähkönen on tehnyt neljä maalia, Abdullah Kayalik kolme maalia sekä Eemil Koskela yhden maalin. SJK Akatemia on pelannut ihan eriskummallisia otteluja maalien suhteen.. viimeisin siis tuo 8-1 mutta mm. RFA:ta vastaan voitto 4-3 ja Herculesta vastaan 5-4 voitto jota kyll himmensi heidän maalivahdin pimahtaminen, hän meni ja löi vastustaa pelin loputtua päähän nyrkillä ja sai siitä “vain” 3 ottelun pelikiellon.

Ottelu on todella hyvä näytönpaikka niille pelaajille jotka lähtevät homenna Jussilan Liikenteen bussilla kohti seinäjoen OmaSP Stadionia. Hyvä peli ja hyvä tulos niin voi olla että joidenkin pelaajien nimet on laitettu muistiin. Ottelu alkaa sunnuntaina 25.7. klo 18.30 ja se on nähtävissä LIVEnä

Jaa ja tykkää: