Lauantaina tärkeä kotiottelu

Huomenna Sauvosaaressa Kemin City FC kohtaa GBK:n Kokkolasta. Joukkueet ovat sijoittuneet kakkosen C-lohkon häntäpäähän, kummallakin on 11 ottelusta kuusi pistettä ja matkaa viimeiseen säilyjään OLS:n on neljä pistettä. Joukkueet kohtasivat kesäkuussa Kokkolassa ja silloin GBK oli parempi lukemin 3-1.

Valmentaja Dean Sibsonilla on ollut murheita kun pelaajia on ollut loukkaantuneena ja viimeiset hankinnat puolalaisvahti Adam Szymaszek ja jenkkihyökkääjä Victor Davis pelilupapapereita on jouduttu odottelemaan ihan turhan pitkään, mutta eilen seura sai miellyttäviä uutisia että pelaajat ovat pelikelpoisia, eli pelaajat tullaan näkemaan lauantaina joukkueen kokoonpanossa. Ottelu on myös Eemil ”Maradona” Koskelan jäähyväisottelu KCFC:n pelipaidassa, hän jatkaa syksyllä opiskeluja Jyväskylässä ja olisikin ollut todella rankkaa yhdistää opiskeluja ja pelaamista kemissä.

Ottelun lähtökohta on selvä.. vain voitto kelpaa kotijoukkueelle. Kemin City FC on pelannut viimeaikoina hyvä otteluja mutta tämän lajin suola on se mikä lopputulos näkyy pelin jälkeen. Viikko sitten sarjajohtaja SJK Akatemia sai tehdä täyden päivätyön että pisteet jäivät Seinäjoelle ja ei olisi ollut vääryys että kemiin olisi matkannut vähintään piste mukaan.

Sarjassa on vielä pelaamatta joukkueilla 11-13 ottelua ja pisteitä on vielä jaossa niin paljon että voittamalla pelejä voi KCFC olla nopeassa tahdissa keskivaiheilla. Tällä hetkellä harjoittelu- ja pelimahdollisuudet eivät ole kemissä parasta A-luokkaa, mutta näin kesällä kaupungin urheilukenttien hoidosta vastaavat henkilöt ovat kuitenkin saaneet Sauvosaaren takakentän todella erinomaiseen kuntoon. Ei ole yhtään liioiteltua, että kenttä on suomen parhaimpia nurmikenttiä. Kemiläinen jalkapalloyleisö on historin saatossa nähdyt menestystä ja välillä myös aallonpohjalla on tullut käytyä, mutta on todella tärkeää että kemissä on joukkue vähintään kakkosessa pelaamassa, tällöin on mahdollista antaa uusille tulevaisuuden jalistähdille hyvä ponnahduslauta eteenpäin.

Lauantaille on luvattu kohtalaista ja aurinkoista kesäsäätä, vettä voi ehkä sataa mutta lämpötila on n. 20 astetta plussalla, joten ei muuta kuin päivää viettämään koko perheen voimin hyvän ja vauhdikkaan pelin parissa, ottelu alkaa klo 17

Ottelu on myös nähtävillä RUUTU+ palvelussa

Jaa ja tykkää: