Kemi City FC valmennuksessa muutoksia

KCFC:n kuluva kausi on sujunut tuloksien valossa heikosti ja loppukauden ajaksi muutosta haetaan valmentajapuolelta. Pelaajana kaiken kokenut Tuomo Könönen liittyi valmennustiimiin viime viikolla ja myös Mikko Vilmunen on palannut harjoituskentälle.

Alkukauden aikana päävalmentajan tehtävää hoitanut Dean Sibson on tänään tiistaina omasta aloitteestaan päättänyt matkustaa takaisin kotimaahansa ja vuoden 2022 loppuun asti ulottunut sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Heikosti menneestä alkukaudesta ei voida syyttää Sibsonia vaan niin pelaajien kuin seuran taustahenkilöiden on katsottava itseään peiliin. Sibson on hyvin pienillä resursseilla ja taustahenkilöiden tuella tehnyt voitavansa mutta se ei ole riittänyt voittoihin otteluissa. Seura haluaa lausua isot kiitokset Deanille hänen intohimostaan ja sitoutumisestaan työtään kohtaan ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaisuudelle.

Loppukausi mennään Tuomo Könösen ja Mikko Vilmusen komennossa ja heitä auttaa taustalla jo alkukauden mukana ollut Ari–Veli Kaniin. Tulevan lauantain VIFK ottelussa toivotaan kelkan kääntyvän ja kolmen pisteen jäävän Kemiin, jonka jälkeen jäljellä olevista otteluista taistellaan tarvittavat pisteet sarjapaikan säilyttämiseksi.

Jaa ja tykkää: