KCFC kohtaa huomenna OTP:n

Pari viikon paussi pelien suhteen tulee päätökseen, kun Kemin City FC matkustaa Ouluun OTP:n vieraaksi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen tapahtui kesäkuun alussa Sauvosaaressa jolloin OTP nousi ottelun lopussa ohi kotijoukkueen ja voitti sen numeroin 2-1.

Huominen ottelu on uuden päävalmentajan Tuomo Könösen ensimmäinen jonka hän suorittaa joukkueen käskyttäjänä. Joukkuelle on tehnyt hyvää, että se on saannut luoda joukkuehenkeä uuden valmentajan alaisuudessa. Viime viikonloppuna piti pelata Sauvosaaressa IFK Vaasaa vastaan mutta joukkueessa todettu koronatapaus siirsi ottelun syyskuulle.

Joukkueiden kuntopuntari ei mene yhtään samaa rataa. Joukkueet sijouttuvat tällä hetkellä ihan eri päähän, OTP taistelee lohkon kärkipaikasta (27 pistettä 8-3-2 ja maaliero 28-12) yhdessä SJK Akatemian kanssa kun taas KCFC on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä kuudella pisteellä 2 voittoa ja 10 tappiota, maalierolla 12-26, matkaa säilyjän paikalle on kuusi pistettä. Kotijoukkueen viisi viimeistä peliä 4-0-1 vs. vierasjoukkueen 0-0-5 pitäsi ottelun olla tilastojen valossa kotijoukkue hallussa mutta kahden viikon aikana on KCFC saannut puhallettua uutta tuulta purjeisiin ja joukkue on valmis taistelemaan pisteistä ihan täysillä.

Joukkueen valmentajat Tuomo Könönen ja Mikko Vilmunen ovat tehneet joukkueen pelamiseen jonkin verran muutoksia ja päävalmentaja Könönen onkin painottanut, että tästä eteenpäin pelaamisessa näkyy tekemisen meininki ja yhteenhiileen puhaltaminen jossa jokainen pelaaja tulee antamaan 110 % joukkueelle.

Joukkueesta on varmuudella poissa Henri Korkeämäki (kahden ottelun pelikielto), sekä Stéphane Blanc joka parantelee jalkavammaa jonka hän sai GBK pelissä.

Kemin City FC on tehnyt myös kaksi uutta loppukauden sopimusta

Joukkueeseen on liittynyt tanskalainen 196 cm ja 19 vuotta täyttänyt pitkänhuiskea toppari Olliver Fleggaard joka on edustuskelpoinen jo huomisessa OTP ottelussa. Lisäksi joukkueeseen on liittynyt kemiläisille tuttu pelaaja PS Kemin ajoilta 28 vuotias Aleksi Gullsten joka ärhäkkäänä ja sekä nopeana hyökääjänä tulee loppukaudesta aiheuttamaan vaastustajille monenmoista päänvaivaa. Gullsten pelasi vuonna 2019 ykkösen AC Oulun riveissä josta sitten siirtyi ruotsin puolelle IFK Luulajan riveihin, mutta nyt hän vahvistaa ainakin tämän kauden loppuun KCFC:tä

Jaa ja tykkää: