KCFC pelaa huomenna vain voitosta!

Lauantaina kohdataan vieraita oulusta kun vastaan tulee AC Oulun farmijoukkue OLS. Sarjassa on menty jo tovi toista kierrosta ja kotijoukkueen pelit olisivat voineet mennä paremminkin.

Mutta nyt näyttää siltä, että parempaan suuntaan ollaan menossa. Joukkue kävi viime viikolla pelaamassa OTP:n vieraana ja kotiintuomisina oli todella tärkeä tasapelipiste lukemin 1-1, voittokaan ei olisi ollut vääryys sarjan yhtä kärkijoukkuetta vastaan.

Viime kaudella OLS päätyi C-lohkon 11. sijalle ja joukkuetta uhkasi putoaminen sarjaporrasta alemmaksi mutta AC Kajaanin luovuttua sarjapaikastaan se nousi täydennysmenettelyn kautta takaisin Kakkoseen. Tämä kausi on kuitenkin mennyt edellistä paremmin joukkuelle. Tällä hetkellä OLS sijoittuu sijalle 7 kun taas kotijoukkue on sarjassa viimeinen mutta voitolla KCFC menee sitten jo GBK:n ohi ja sitten pikkuhiljaa aletaan sitten napsimaan yksi joukkue kerralla ja siirrytään lähemmäsksi keskikastia. Valmentaja Tuomo Könönen yhdessä Mikko Vilmusen sekä Ari-Veli Kaniinin kanssa on saannut tekemisen meininkiä joukkueeseen.

Huomisessa pelissä myös Aleksi Gullsten tekee paluun Sauvosaaren takakentälle, hän pelasi aikanaan mm. PS Kemin veikkausliigajoukkueessa. Gullsten tuleekin olemaan hyvä loppukauden vahvistus kotijoukkueelle ja hän onkin luvannut tehdä kaikkensa sen eteen että ensi vuonnakin kemissä tultaisiin pelamaan valtakunnantasolla jalkapalloa. KCFC:n kokoonpanosta on varmuudella poissa pelikiellon takia Henri Korkeamäki mutta muuten valmennuksella on hyvä fiilis lähteä kokoonpanoa tekemään. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun otteluun ei voida ottaa kaikkia pelaajia mukaan kokoonpanoon kun maksimimäärä on 18 pelaajaa listalla.

Joukkueet kohtasivat kesäkuussa Oulussa ja OLS oli parempi tuolloin 2-0. OLS:n maalit tekivät Ossi Lyttinen ja David Popa. Lyttinen on tällähetkellä joukkueen paras maalintekijä neljällä maalilla ja kolme maalia on tehnyt Onni Suutari. OLS:n kokoonpanossa on nähty kauden aikana farmisopimuksesta johtuen jonkin verran vaihtuvuutta ja myös huomisessa pelissä voidaan nähdä AC Oulun Veikkausliiga-pelaajia. Joukkueessa pelaa myös jokunen nuorten maajoukkuepelaaja mm. 2003 syntynyt maajoukkuepuolustaja Miika Koskela sekä U18-maajoukkueeseen kuuluva keskikenttämies Lasse Ikonen.

Lauantaiksi on luvattu aurinkoista säätä joten ei muuta kuin kohti Sauvosaarta ja katsomaan vauhdikasta kakkosen ottelua klo 17 alkaen, ottelu näkyy myös LIVEnä RUUTU+ palvelusta. Voitte hankkia joko 1 kk (8,95 €) tai 3 kk (24,95 €) katseluoikeuden seuran kautta, tällöin tuette seuran toimintaa. Koodeja voitte tilata joko info@kcfc.fi tai Ari-Pekka/050 5235 671

Jaa ja tykkää: