Härkäviikko tulossa – kolme peliä viikossa

Kemi City FC ei ollut sarjan alussa minkään mittapuun mukaan joukkue joka sijoittuisi keskikastiin tai olisi taistellut noususta. Joukkkue on tällä hetkellä lohkossa viimeisenä mutta vielä on jäljellä seitsemän tärkeää peliä ja mahdollisuuksia on vielä säilymiseen.

Joukkue katsoi torstaina ennen harjoituksia vielä kertaalleen tappiollisen JJK pelin ja kyllä pukuhuoneessa huokui vielä sellainen henki että vielä täältä tullaan ja napsitaan tärkeät pisteet jotta kemissä pelattaisiin myös ensi kaudella valtakunnallisessa sarjassa.

Huomenna lauantaina Kemi City FC matkustaa tämän kauden viimeiselle pitemmälle pelireissulle Keski-Suomeen ja kohtaa kakkosen C-lohkossa viidentenä olevan FC Vaajakosken. Joukkueet kohtasivat Sauvosaaressa kesäkuussa ja tuolloin FCV oli niukasti parempi 1-0. Ottelu olisi voinnut päättyä myös kotijoukkueen voittoon mutta voitot on tällä kaudella kiertänyt KCFC:tä.. kaksi voittoa on tullut.. voitot vieraissa VIFK:sta ja kotona RFA:sta sekä yksi tasapeli OTP:n vieraana oulussa. Puolet tappioista on tullut vain maalinerolla, se taas kertoo myös siitä että mahdollisuuksia on ollut voittaa jokainen joukkue tässä lohkossa.

Joukkueen pelaajista ei ole kukaan tällä hetkellä loukkaantunut. Huomisesta ottelusta on kuitenkin poissa Aleksi Räihä, Juho-Teppo Berg sekä takaisin Turkkiin palannut Abdullah Kayalik. FCV ottelusta olisi hyvä saada makeat vieraspisteet ja tähän on joukkueella ihan hyvät mahdollisuudet. Kun KCFC on pelannut aktiivista ja prässäävää peliä on vastustaja ollut todella ahdinkossa mutta kun samanlaista peliä pitäisi pelata 90 minuuttia niin silloin on tullut ongelmia, on annettu ihan turhaa vastustajille pelitilaa ja he ovat sitten tehneet turhan helppoja maaleja mutta Vaajakoskella lähdetään siitä että pistepussi on karttunut lisäpisteillä.

Ottelu näkyy myös RUUTU+ palvelussa

Kemi City FC pelaa tiiviissä tahdissa kolme peliä. Heti keskiviikkona 15.9. Sauvosaareen saapuu VIFK Vaasasta joka voitettiin kauden alussa hyvällä pelillä 3-1 ja tarkoitus on myös kotona napsia täydet pisteet. Ottelu alkaa jo klo 17 joten tämä on hyvä muistaa kun paikalle tulette. Sitten seuraavana lauantaina 18.9. saapuu kemiin Hercules Oulusta ja seuraava peli onkin siitä viikon samaa joukkuetta vastaan Oulussa. Kaikki on vielä omissa jaloissa, jaossa peräti 21 pistettä ja hyvällä pelillä tulemma raastamaan riitävästi voittoja sarjapaikan säilyttämiseksi. Siihen tarvitaan myös kotiyleisön tuki kaikissa lopuissa neljässä kotiottelussa.

Jaa ja tykkää: