KCFC matkaa huomenna Ouluun

Kemi City FC pelaa vielä neljä ottelua kakkosen C-lohkossa, sarjapaikka ei ole enään omissa käsissä mutta jokaiseen otteluun lähdetään vielä taistelemaan.

Tosiasia on kuitenkin, että harjoittelumahdollisuudet jalkapallon suhteen Meri-Lapin alueella on todella surkeat. Junko-hallia ei enää ole, kenttä kylläkin on seurojen käytössä siitä kiitos kemin kaupungin liikuntatoimelle, mutta kenttä joka on ollut hallin suojissa ei ole paras mahdollinen harjoittelupaikka jos/kun sataa vettä.. räntää tai lunta. Sen viemäristöä ei ole rakennettu ulkokentäksi.

Huomenna pelataan Oulussa Herculesia vastaan jolle KCFC hävisi viikko sitten 1-5. Peli oli kuitenkin tasainen vielä 80 minuutin kohdalla mutta lopussa vieraat ottivat selkeän voiton. KCFC:n vaikea kausi oli tiedossa jo keväällä kun joukkue päässi treenaamaan yhdessä vasta huhtukuussa ja tuolloinkin joukkueen rinki oli todella kapea.

Joukkueelle kuitenkin iso kunnia siitä että pelaajat on jaksanut käydä ja harjoitella sekä reissata vaikka annetuilla pelimerkeillä ei ole muuta kuin yllätysmahdollisuus ollut olemassa. Voitto huomisessa pelissä ei vielä anna mitään varmaa tietoa sarjapaikan uusimisesta. Samaan aikaa Kraft kohtaa JBK:n kotonaan, tappio vieraille antaisi vielä oman voiton lisäksi vielä mahdolisuuden sarjapaikan uusimiseksi.

Palloliitto on myös tänään julkaisut loppukauden peliohjelman, KCFC pelaa vielä lauantain jälkeen kolme peliä järjestyksessä, la 2.10. kohdataan klo 14 JBK kotona sen jälkeen vieraissa Rovaniemellä RFA su 17.10. klo 13 ja sarja päätetään toivottavasti vielä merkityksellisessä pelissä Närpiön Kraftia vastaan su 24.10. klo 14.

Jaa ja tykkää: